Музику Чичериної знайшли в несподіваному місці / фото УНІАН

Відвідувачі одного з пабів «Портер» в Києві записали відео того, як в закладі грає музика російської музикантки - активної прихильниці бойовиків «ЛНР-ДНР» Юлії Чичериніної. Представники адміністрації «Портера» визнали свою помилку і пообіцяли почистити плей-листи.

Читайте також"Негри хе*ячать бабусь у городі": Чичеріна відзначилася недоумкуватою розповіддю про війну на Донбасі (відео)

Про ситуацію розповів в Facebook користувач Євген Яковлєв.

Відео дня

«Портер на Житомирській, грає Чичеріна. Це вже край дна. Побачив в сторіз і очманів від цього. До вас навідатися особисто і запитати з того, хто це допустив?

Для тих, хто вчора на світ з'явився: Юлія Чичеріна - це найзавзятіший шанувальник "ДНР" / "ЛНР". З недавніх пір перебуває в партії "За правду" Захара Прілепіна. А ще вона в розшуку СБУ », - обурюється користувач.

У коментарях заклад грубо розкритикували.

Яковлєв також виклав скріншоти листування з представниками «Портера» - ті стверджують, що заклад аполітичний, і про політичні погляди Чичеріної до цього моменту нічого не знали. Найближчим часом пісні Чичеріну видалять з усіх плейлистів.

Facebook

Раніше російська співачка Юлія Чичеріна оскандалилася заявою про те, що на Донбасі з української сторони воюють "негри", які нібито "приїжджають на сафарі, п'ють каву і хе* чать електриків на стовпах і бабусь в місті".