У задержанного выявлены агитационные материалы / СБУ

Служба безпеки України провела чергову антитерористичну спецоперацію в Одесі, затримавши довірену особу лідера терористичного угруповання «комуністи-революціонери».

Про це УНІАН повідомили у прес-центрі СБУ, зазначивши, що сам лідер антиукраїнського руху наразі переховується у Торезі, підконтрольному терористичній організації «ДНР».

Читайте такожСБУ запобігла спробі поширення на Одещині "Народної Ради Бессарабії": вилучено "конституцію" та "маніфест" (фото)

Відео дня

«Раніше судимий одесит отримав від свого куратора завдання налагодити контакти з представниками радикальних структур Одеси та створити на їх базі підпільний рух, спрямований на дестабілізацію обстановки в регіоні, в тому числі й через організацію терактів», - поінформували в СБУ.

В оселі терориста під час обшуку СБУ вилучила постріли для гранатомету, агітаційні матеріали та літературу антиукраїнського змісту, комп’ютерну техніку, зазначається в повідомленні.

Тривають невідкладні слідчі дії, зокрема перевіряється інформація щодо причетності членів терористичного угруповання «комуністи-революціонери» до здійснення диверсій в Одеській області, додали в СБУ.

Затриманий терорист / СБУ