Кухня буде доступна для ресторанів і після закінчення карантину / ain.ua

Компанія Glovo запускає спеціальні кухні, доступні тільки для кухарів, ресторанного персоналу й кур’єрів, так звані «хмарні кухні» або cook room.

Про це повідомляє ain.ua.

«Кухня» зачинена для мешканців столиці та створена тільки для приготування страв виключно для користувачів сервісу доставки.

Відео дня

Читайте такожНові карантинні обмеження – не остаточне "закручування гайок"

За словами представників компанії, «хмарна кухня» дозволить ресторанам швидко розширити зону покриття, забезпечити навантаження кухні, зберегти бізнес, робочі місця і клієнтів в умовах карантину.

Крім того, «хмарна кухня» розширить локальні можливості користувачів: люди зможуть замовляти їжу з ресторанів, які фізично будуть представлені в інших районах міста. При цьому доставка займатиме 45 хвилин.

Після карантину ресторани й надалі зможуть продовжувати готувати на таких кухнях страви для онлайн-замовлень через додаток.

Першими партнерами Glovo стали Kitaika, 3B Cafe, Torisho, Menya Musashi, мережі Berliner Döner та Foodz Ukraine.

Як повідомляв УНІАН, у зв'язку із введенням карантину в Україні, сервіси з доставки харчів почали працювати в посиленому режимі. Закриття ресторанів для відвідувачів призвело до великих збитків власників бізнесу. Багато хто з них оперативно перебудували формат роботи, почали укладати домовленості із сервісами доставки, якщо при ресторані його раніше не було, або запускати власний.