Бюст Сталіна подарували музею / фото Іван Русев

В одному з лиманів на території національного заповідника «Тузлівський лимани» виявили бюст Сталіна і передали його в музей.

Читайте такожУ Дніпрі оригінально агітують містян носити маски: залучили навіть величезні скульптури (відео)Як повідомив відомий еколог, співробітник заповідника Іван Русєв, пам'ятник довгий час лежав у лимані Бурнас, недалеко від церкви Архангела Михаїла у селі Тузли – на території заповідника.

Як зазначає Русєв, місцеві жителі витягли його з води, і голова Татарбунарської районної державної адміністрації Андрій Чечило відвіз бюст в якості подарунка в музей.

Відео дня

Цей музей знаходиться в етно-туристичному комплексі Фрумушика-Нова.

«Тепер унікальна колекція монументів соціалістичної епохи у туркомплексі Фрумушики, збільшилася ще на одну одиницю», – підкреслив Русєв.

Довідка УНІАН. У Татарбунарському районі Одеської області знаходиться «Парк Радянського періоду» – музей пластичного мистецтва епохи соцреалізму. Він розташований просто неба на території центру зеленого туризму Фрумушика-Нова. У колекції – різні статуї Леніна, Сталіна, Зої Космодем'янської та ін.