Про це повідомляє «Російська служба новин».

«Це чергова театральна постановка прем'єра України. Російські літаки вже більше року не літають над Україною, все летить в обхід. І коли ми летимо на південь, і коли до Європи. Над Україною літають тільки прямі рейси Москва - Київ, Москва - Дніпропетровськ. Ця заява - фарс, щоб привернути увагу, щоб показати, що Україна поряд з Болгарією приєднується до боротьби з Росією у сирійському питанні», - сказав Джабар.

Читайте також"Нахапати все, що погано лежить": політолог РФ прокоментував участь Путіна у сирійському конфлікті

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, Україна прийняла рішення про закриття повітряного простору для російських літаків, що летять до Сирії.

Між Україною і Російською Федерацією існує не оформлена офіційно заборона на транзитний проліт повітряних суден з території двох країн. У той же час, авіаперевізники двох країн можуть здійснювати так звані point-to-point рейси в міста Росії та України. Повітряний простір над Кримом та акваторією Чорного моря, прилеглій до півострову, є закритим для міжнародних польотів. У той же час, як повідомив в інтерв'ю УНІАН голова Євроконтролю Фран Бреннер, Євроконтроль та ІКАО мають намір відкрити кілька маршрутів для міжнародного цивільного перельоту у Західній Україні і акваторії Чорного моря, який не зачіпає Крим.

Читайте такожЗМІ: у Сирію рухаються російські військові кораблі

Раніше про заборону на проліт російських повітряних суден у бік Сирії заявила Болгарія.