Евгений Жуков / facebook.com/arsen.avakov

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Він зазначив, що Жуков більш відомий за позивним «Маршал», це колишній заступник командира одного з батальйонів 79-ї миколаївської окремої аеромобільної бригади, героїчний десантник та один з «кіборгів» Донецького аеропорту.

"Особистий жетон "Маршала" під номером 00079 – це його данина поваги до рідної 79-ї ОАЕБР, в якій свого часу служив і головний український патрульний поліцейський – майор Олександр Фацевич", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Читайте такожЧерез два тижні на Донбасі розпочнуть набір до нової патрульної поліції

Аваков наголосив, що під час запеклих боїв за Донецький аеропорт, який протримався довше, ніж Сталінград – 242 дні, Євген «Маршал» Жуков відзначився не тільки блискучою військовою вдачею, не тільки сміливістю та відвагою, не тільки бережливим ставленням до своїх людей, але й яскравим гумором. 

"Це саме він блискуче висміював у своїх відеороликах ватажків терористів за їхні недолугі спроби взяти аеропорт. Такі офіцери, які пройшли війну, потрібні новій українській поліції!" - підсумував глава МВС.

ЯК МАРШАЛ СТАВ МАЙОРОМ У ПАТРУЛЬНІЙ ПОЛІЦІЇМайора Євгена Жукова, більш відомого за позивним «Маршал», колишнього засту...

Posted by Arsen Avakov on 14 сентября 2015 г.