Голова Верховної Ради, колишній керівник Національного банку України Арсеній ЯЦЕНЮК 20 травня 2008 року презентує свою книгу «Банківська таємниця часів Помаранчевої революції».

Про це УНІАН повідомили прес-секретар голови ВР Андрій ЖИГУЛІН.

Як зазначається в повідомленні, у книзі йдеться про фінансову кризу, відбувалася одночасно з помаранчевою революцією на зламі 2004-2005 років. ”Ця криза була найстрашнішою в історії фінансової системи України, оскільки в ній поєдналися криза недовіри та нестабільності валютної системи. Що зі свого боку загрожувало фінансовою кризою для української економіки”, - повідомляє прес-секретар.

Відео дня

“Я би дуже хотів, щоб цю книгу, хоча б частково, прочитали діючий та майбутній уряд, Центробанк, фінансисти, і можливо, прості люди. Сьогодні світ стоїть перед викликами глобальних криз, починаючи від фінансової, закінчуючи харчовою. Але ніколи не можна опускати руки – свята віра в країну та себе, професіоналізм можуть змінити якщо не все, то багато що», - такими словами А.ЯЦЕНЮК завершує свою книгу «Банківська таємниця часів помаранчевої революції».

“А.ЯЦЕНЮКУ вдалося створити своєрідний економічний детектив. Книга не лише легко сприймається, а й дає унікальне розуміння складних макроекономічних понять навіть непідготовленому читачеві”, - підкреслює прес-секретар голови ВР.