REUTERS

Про це заявила її сестра Віра Савченко, передає "112 Україна".

Так вона прокоментувала заяву української льотчиці про те, що Путіна необхідно прямо запитати під час прямої лінії з народом про терміни її звільнення.

"Надя точно не розчарувалася в українському суспільстві і в міжнародному, у неї була підтримка, так і є, і ці люди роблять найбільше в цій справі. Я до того, що час ЗМІ вже минув у цій справі, і вже говорять політики, і світові політики вже зафіксували свою позицію, сказали своє слово, і Путін пообіцяв відпустити Надю, ось єдине питання, коли? Якщо були якісь терміни, то треба їх зберегти, зафіксувати і не робити будь-яких заяв, щоб не дратувати Путіна і забрати наших людей", - сказала Віра Савченко.

Відео дня

Читайте такожСавченко відмовилася від госпіталізації, є велика ймовірність раптової смерті через тромб - адвокат
Раніше адвокат засудженої в Росії української льотчиці та народного депутата Надії Савченко Микола Полозов заявив, що вона просить українського президента Петра Порошенка діяти більш рішуче у питанні її звільнення.

Крім того, за словами миколи Полозова, Савченко звернулася до людей, які підтримують її.

"Вона знає, що 14 квітня відбудеться пряма лінія з президентом Путіним і просить ЗМІ поставити одне питання. Не видадуть-не видадуть", а конкретно коли президент Путін збирається повернути її додому в Україну", - повідомив адвокат.