REUTERS

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам у Москві сказав прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков.

"Мені нема чого додати. Ви знаєте, ми повідомляли, що під час телефонної розмови президента України і РФ – УНІАН) обговорювалася доля Савченко, обговорювалася також доля громадян Росії, які були засуджені в Україні. Більше мені додати нема чого до того, що ми вже повідомляли", - сказав Пєсков, відповідаючи на питання, чи дійсно досягнуто домовленості, що найближчим часом Савченко відправлять до України відбувати покарання.

Читайте такожПорошенко має надію, що впродовж кількох тижнів президентський літак поверне Савченко до України

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 24 квітня президент України Петро Порошенко заявив, що домовився з президентом РФ Володимиром Путіним про алгоритм і терміни звільнення Савченко. "Вперше під час цієї розмови (з Путіним 18 квітня) ми отримали світло в кінці тунелю: було досягнуто домовленості про алгоритм розв‘язання цієї проблеми, було досягнуто домовленості щодо попереднього терміну. Я про ці терміни розповів і мамі, і сестрі (Савченко), і тим представникам, які займаються координацією цих дій", - заявив президент.