Фото lv.npu.gov.ua

На Львівщині в результаті зіткнення пасажирського автобуса Neoplan з маршрутним таксі марки «Еталон» отримали травми і були госпіталізовані в лікарню водій автобуса та пасажир таксі.

Читайте такожУ Львівській області мінівен зіткнувся з вантажівкою: загинула одна людина (фото)

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 31 липня о 07.30 у передмісті Львова.

Відео дня

Поблизу села Чишки Пустомитівського району 61-річний житель Київської області, який керував автобусом Neoplan, скоїв зіткнення з маршрутним таксі сполученням «Львів - Чишки» під керуванням 50-річного львів'янина.

Під час ДТП у салоні пасажирського автобуса, який прямував з Миколаївської області на екскурсію до Львівської області, знаходилося 47 дітей. У маршрутному таксі перебувало 10 пасажирів.

Фото lv.npu.gov.ua
Фото lv.npu.gov.ua

Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеня тяжкості 48-річний запасний водій пасажирського автобуса, мешканець Київської області та 65-річний пасажир маршрутного таксі, житель Пустомитівського району.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на термін до трьох років).