novosti-n.org

Про це затриманий заявив у ході судового засідання щодо обрання йому запобіжного заходу, передають Новости-N.

Так, сержант поліції Причипойда розповів, що, коли він з колегами приїхав на виклик, Цукерман погнався за ними з лопатою. Поліцейські почали тікати, і в цей момент Причипойда почув три постріли. За його словами, в Цукермана стріляв сержант поліції Денис Ляхвацький.

Також, за словами Причипойди, поліцейські не били Цукермана. Нібито тілесні ушкодження у нього були вже тоді, коли правоохоронці приїхали на виклик.

Відео дня

Читайте такожЖурналісти назвали імена поліцейських, присутніх при вбивстві чоловіка на Миколаївщині (список)

Нагадаємо, що прокуратура клопотала про обрання Причипойді запобіжного заходу у вигляді арешту на 60 діб. Однак адвокат затриманого наполягав на домашньому арешті. Також захисник просив призначити мінімальну суму застави.

Наразі суддя попрямував в дорадчу кімнату для ухвалення рішення.

Сьогодні оберуть запобіжний захід також старшому лейтенанту поліції Миколі Хоменку й сержанту поліції Денису Ляхвацькому.

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 24 серпня в Кривоозерському районі Миколаївської області під час затримання поліцейськими помер 32-річний чоловік. Як стверджують у поліції, померлий пручався, тому поліцейські застосували "заходи фізичного впливу та наручники".

У прес-службі прокуратури Миколаївської області повідомили, що 24 серпня в Кривому Озері майже 200 місцевих жителів пікетували прокуратуру та райвідділу поліції у зв'язку із загибеллю чоловіка, який помер під час затримання поліцейськими.