цукерман мать кривое озеро / novosti-n.org

Про це заявив народний депутат від "Народного фронту" Вадим Подберезняк, повідомляє 112.ua.

Читайте такожІнцидент в Кривому Озері не дискредитує реформу поліції - Геращенко

"Поховання (Цукермана - УНІАН) планувалося на сьогодні, але його рідні вчора повезли його тіло на додаткову експертизу", - сказав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, у ніч на 24 серпня під час затримання поліцейськими помер 32-річний житель Кривого Озера Олександр Цукерман. Як стверджують у поліції, померлий пручався, тому поліцейські застосували "заходи фізичного впливу та наручники". Згідно з висновком судово-медичної експертизи, проведеної обласним бюро судово-медичних експертиз 24 серпня, він помер від вогнепальних поранень, на тілі загиблого виявлено як мінімум 4 вогнепальних поранення, отриманих в результаті пострілів з травматичного пістолета так званим "патроном Флобера".

Смерть мешканця Кривого Озера викликала бунт жителів райцентру, які намагалися перешкодити вивезенню в Миколаїв 6 поліцейських, що виїжджали за адресою Цукермана. Троє з них на даний момент вважаються підозрюваними, ще троє співпрацюють зі слідством.

У результаті склад відділення поліції в Кривому Озері був розформований і буде набрано заново, також через інцидент було замінено начальника Головного управління поліції в Миколаївській області.