Окупанти борються з фейковими "українськими диверсантами" / УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив помічник голови Держприкордонслужби - прес-секретар Олег Слободян сьогодні під час брифінгу в Києві.

«На кримському напрямку, безпосередньо на тимчасово окупованій території Криму, триває антитерористична істерія, спрямована на боротьбу з фейковими диверсантами з України», - заявив він.

«Так, у третій декаді листопада 2016 року в районі залізничного вокзалу та автовокзалу Джанкоя планується проведення антитерористичних навчань. З цього приводу вже попереджено місцевих мешканців, при цьому наголошується на неприпустимості ведення фото- відеофіксації, візуального спостереження з вікон прилеглих будинків за ходом навчань. А також обмеження перебування в цей час осіб на згаданій місцевості», - додав Слободян.

Відео дня

Читайте такожУкраїна направила ноту російському МЗС через затримання "диверсантів" у Криму

Як повідомляв УНІАН, 16 листопада російські ЗМІ заявили, що в Сімферополі затримано громадянина України.

Крім того, у ФСБ РФ заявили про затримання 9 листопада "диверсійної групи Головного управління розвідки Міноборони України" у тимчасово окупованому Севастополі, яка нібито планувала вчинення диверсій на об’єктах військової інфраструктури та життєзабезпечення у Криму.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України назвали цю інформацію черговим фейком російських спецслужб, який спрямовано на приховування особистих репресивних дій проти жителів півострова, а також із метою дискредитації України в очах міжнародної спільноти.