П'ять розважальних локацій почали працювати у столиці ще 30 квітня  / tsn.ua

Сьогодні ввечері у Києві на Хрещатику відкриється одна з офіційних локацій міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" - фан-зона Eurovision Village.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова.

"Київ уже почав приймати "Євробачення"... І я сподіваюся, що всі відчули, як змінилося наше місто, як ми всі готові, у всіх є святковий настрій", - сказала вона.

Відео дня

Читайте такожШтраф або відсторонення: організатори Євробачення допускають введення санкцій проти Росії та України

Попова зауважила, що п'ять розважальних локацій у столиці почали працювати 30 квітня.

"Всі офіційні локації "Євробачення" так само почали працювати. Сьогодні почне працювати передостання - це EuroVillage на Хрещатику, містечко "Євробачення", яке буде абсолютно для всіх відкрите вже сьогодні з 19.00", - заявила представниця КМДА.

Попова нагадала, що 7 травня відбудеться церемонія відкриття "Євробачення-2017" - червона доріжка на площі Конституції, перед будівлею Верховної Ради України та Маріїнським палацом.

Читайте такожЦентр Києва зустрічає гостей Євробачення світломузичними фонтанами (фоторепортаж)

На запитання щодо забезпечення громадського порядку під час проведення заходів конкурсу Попова відповіла: "Безпекове питання стоїть дуже нагально не лише у Києві, воно постає звідусіль, особливо під час проведення таких відповідальних заходів, до яких, безумовно, відноситься і "Євробачення".

"Тобто, безпековим питанням приділено надзвичайну увагу. Всі сили Національної поліції, Служби безпеки України і так само всі підрозділи КМДА працюють над тим, щоб повністю весь порядок був забезпечений у місті", - сказала Попова.

Як відомо, 62-й конкурс "Євробачення" пройде в Києві з 9 по 13 травня. У ньому візьмуть участь виконавці з більш ніж 40 країн. Півфінали відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня.