У Луцьку оголошено конкурс «Студентська сім’я - 2009», переможці якого отримають в подарунок квартиру.

Конкурс відбувається під патронатом міського голови Богдана ШИБИ і триватиме до 15 травня. Участь в ньому можуть узяти студентські сім’ї віком до 28 років

Як передає кореспондент УНІАН, про конкурс міський голова повідомив представникам самоврядування усіх вищих навчальних закладів міста.

Відео дня

За словами Б.ШИБИ, конкурс проводитиметься у три етапи: перший, відбірковий, триватиме з 2 березня до 25 квітня у вищих навчальних закладах. Другий етап - півфінал конкурсу. На півфінальні конкурсні змагання кожен вищий навчальний заклад представить одну студентську сім’ю - переможницю відбіркового огляду. Третій етап – фінал, у який виходять три сім`ї, що будуть змагатися за головний приз конкурсу.

Також міський голова зазначив, що, швидше за все, це буде не конкурс, а фестиваль, де кожна молода сім’я покаже, чим і як живе. „Завдяки такому заходу ми зможемо ширше ознайомитися з середовищем, у якому знаходяться сьогодні молоді люди, відчути їхні позитивні і негативні моменти, дізнатися про їхні сьогоднішні проблеми та перспективи в майбутньому. Ми очікуємо від молоді нові нестандартні підходи, бо саме від молоді залежить як її подальше життя, так і життя нашої держави загалом”, - наголосив Б.ШИБА.