Алімпієв на засіданні Дзержинського районного суду / фото mediaport.ua

Дзержинський районний суд Харкова відмовив прокурору в задоволенні клопотання про відсторонення від виконання службових обов'язків ректора Харківського національного університету Повітряних сил імені Кожедуба Андрія Алімпієва, якого підозрюють у розтраті бюджетних коштів. Про це на своїй сторінці в Facebook написав адвокат Алімпієва Максим Журавльов.

«Постановою Дзержинського районного суду Харкова клопотання прокурора про відсторонення від посади генерал-майора Алімпієва А. М. залишено без розгляду», — написав адвокат.

Він зазначив, що таким чином Алімпієв продовжує виконувати обов'язки ректора ХНУПС та начальника Харківського військового гарнізону.

Відео дня

Читайте такожУ Міноборони створюють комісію для вивчення розтрат керівництвом університету Повітряних сил у Харкові

Раніше повідомлялося, що начальник ХНУПС Андрій Алімпієв відмовився вносити заставу і оскаржить запобіжний захід.

Нагадаємо, 17 листопада військова прокуратура, за підозрою в розтраті 2,4 млн. грн. на користь двох підприємств при закупівлі пального, затримала начальника Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба генерал — майора Андрія Алімпієва Миколайовича.

А в понеділок, 20 листопада, суд визначив Алімпієву запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 17 січня з заставою 1 млн 500 тис грн.