Тіло правозахисниці знайшли у ріці у Київській області / Фото Ірина Ноздровська/Facebook

На Київщині знайдено мертвою правозахисницю, яка зникла декілька днів тому. "38-річну жительку с. Демидів Вишгородського району, яка зникла три дні тому, сьогодні виявили бездиханною у місцевій річці", - повідомляється на сторінці Міністерства внутрішніх справ у соціальній мережі Facebook.

Правоохоронці відкрили провадження за фактом умисного вбивства. Тіло загиблої буде направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини та обставин смерті.

Читайте такожЮристку Ноздровську, яка вела справу про резонансну смертельну ДТП, знайшли мертвою

Відео дня

Ноздровська вела справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП. Раніше вона стикалася з погрозами з боку родичів та друзів винуватця аварії. У неї залишилася неповнолітня дочка.

Аварія сталася 30 вересня 2015 року в селі Демидів Вишгородського району Київської області. Дмитро Россошанський, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, на своїй машині збив на смерть односельчанку, 26-річну Світлану Сапатінскую. Дядько винуватця ДТП на той момент був главою Вишгородського районного суду. Після двох років судових розглядів суд в Обухові засудив Россошанського до 7 років позбавлення волі. Ірина Ноздровська особисто вела справу своєї сестри в суді. 

27 грудня захист винуватця ДТП Дмитра Россошанського в Апеляційному суді Київської області майже добився його звільнення з-під варти за амністією. Однак суд ухвалив відправити справу до суду першої інстанції і продовжив йому арешт на 60 діб.