В неділю вдень у Києві в будинку №3 на вулиці Празькій горів житловий будинок. Ніхто не постраждав.

Як повідомляє “Газета по-киевски”, першим зайнявся балкон на другому поверсі. За словами мешканців, перед тим, як з балкона повалив дим, почувся звук, схожий на вибух. Господар квартири в цей час прав білизну у ванній. Побачивши вогонь, він намагався погасити його самотужки, тягаючи з ванної відра з водою, але безрезультатно.

За три хвилини полум`я розгорілося так, що запалав уже балкон на третьому поверсі. Господарів цієї квартири не було вдома.

Відео дня

За сигналом про пожежу прибули три пожежні машини приблизно через десять хвилин після займання. Стільки ж часу їм знадобилося, щоб загасити пожежу. Але за цей час встигли згоріти два балкони на другому, два на третьому і один на четвертому поверсі.

Господар квартири, де почалася пожежа, стверджує, що не курив на балконі. «У кімнаті, в якій знаходиться цей балкон, живе моя дочка з чоловіком. Вони виїхали на море, а кімнату свою замкнули, і потрапити на балкон я не міг», - розповів він.

Як зазначає видання, на відміну від решти балконів, той, що зайнявся, був не засклений, тому туди міг потрапити недопалок з верхніх поверхів. Точну причину пожежі зараз з`ясовують співробітники МНС.