Про необхідність мінімізувати ризики для української економіки та іноземних інвесторів в умовах проведення дострокових виборів в Україні говорили під час сьогоднішньої зустрічі міністр економіки України Анатолій КІНАХ та Надзвичайний і Повноважний посол США в Україні Вільям ТЕЙЛОР.

Як повідомили УНІАН в прес-службі Мінекономіки, сторони наголосили важливість того, щоб вибори до Верховної Ради пройшли в умовах чесної конкуренції, і після них була сформована дієздатна і ефективна структура влади як запорука для розвитку держави.

Учасники зустрічі зазначили, що підтримують стратегічний курс на формування прозорого конкурентного середовища, створення умов рівноправної конкуренції, посилення захисту прав інвесторів у рамках законодавства.

Відео дня

Під час зустрічі сторони обговорили умови діяльності інвесторів в Україні, напрями реалізації транзитного потенціалу України.

А.Кінах і В.Тейлор приділили особливу увагу необхідності якнайшвидшого ухвалення Податкового кодексу, налагодження сучасних земельних відносин, розвитку фондового ринку.