Караван

Матір підозрюваного у вбивстві трьох охоронців у "Каравані" Ярослава Мазурка, в інтерв'ю ТСН розповіла про життя свого сина.

Галина зізнається, що насправді не може повірити, що таке вчинив її син, але у разі, якщо він з'явиться на порозі її будинку, вона запропонує йому здатися.
Розповідаючи про Ярослава, жінка говорить, що він був забезпечений, не бідував. А коли вона пропонувала йому гроші – той відмовлявся, мовляв, що йому нічого не потрібно.

На тему: ЗМІ: Вбивця з «Каравану» раніше охороняв екс-главу «Нафтогазу»

Відео дня

По фото Галина не може упізнати Ярослава Мазурка. Вона вагається, намагається знайти схожі риси, але робить це не точно. "Я не впевнена, що то був він. Він був не такий, а худий і з бородою. А ще він кашляв сильно. Я думаю, що він хворий, але мені кажуть, що з півроку тому він був у лікарні. Не можу я сказати чи точно це він: очі якісь посоловілі, губи не мої. Але якщо він прийде, я скажу йому: сину, здавайся", - каже Галина.

Серед іншого жінка припускає, що її син захворів на голову, коли працював на заводі "Квазар". Тоді він увесь час скаржився її на сильний головний біль.