Прокуратура Дніпропетровська у грудні порушила кримінальну справу за фактом підробки рішення Дніпропетровської міськради про передачу в оренду приватній фірмі центральної площі обласного центру.

Як повідомив УНІАН прокурор Дніпропетровська Сергій КАПУСТЯН, кримінальну справу порушено за ч.1 та ч. 3 ст. 358 Кримінального кодексу України (підроблення документів та використання таких документів).

За словами прокурора, документи сесії Дніпропетровської міськради від 19 вересня 2007 р. про виділення в оренду під забудову приватній фірмі центральної площі міста передано на експертизу. На даному етапі розслідуванням кримінальної справи займається слідчий відділ Дніпропетровського міського управління міліції, що має встановити коло осіб, підозрюваних у причетності до підроблення рішення сесії міськради.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 22 листопада 2007 р. міський голова Дніпропетровська Іван КУЛІЧЕНКО заявив під час позачергової сесії міськради про підробку документів щодо виділення в оренду під забудову приватній фірмі “ІКП Київ-1” 36 земельних ділянок у центрі міста, зокрема, головної площі обласного центру.