"Нова пошта" нібито довго доставляла посилку й нарахувала додаткові суми / фото УНІАН

Клієнтка "Нової пошти" розповіла про дивну ситуацію, яка сталася з нею під час користування послугами служби доставки.

Про це Наталія Стеблівська написала на своїй сторінці у Facebook.

"6 січня 2022 року мені була відправлена посилка з міста Дніпра в місто Канів. Розрахунок був на доставку 3, максимум 4 дні. Але коли посилку вже оформили виявилося, що доставка 5(!) днів! Дуже засмутило, що 2 дні, посилка просто лежала на відділенні й не їхала, потім добу на сортувальному центрі у Дніпрі, і аж 9 числа зранку я побачила, що вона таки виїхала, але отримати я її не встигала все одно. Тому ще 8 числа оформила переадресацію. На гарячій лінії мені повідомили, що раніше посилку не очікуйте і можете оформляти переадресацію", - описує вона.

Відео дня

"9 числа я знову зв’язалася з Новою поштою, щоб уточнити чи не можливо щоб посилка не їхала із Черкас на місто Канів, а одразу попрямувала до мене в ці ж Черкаси на 7 відділення. Мені сказали ні. Ну ок. З Черкас вона поїхала на Канів і сьогодні, 10 числа, з Канева мені її назад переадресували на Черкаси", - додає клієнтка.

Читайте також"Хто розкриває пакети?": клієнтка звинуватила "Нову пошту" в крадіжці, їй відповіли

Далі, за її словами, "сюрпризи" не завершилися - разом з сумою за переадресацію їй нарахували знову за оціночну вартість.

"Тобто по факту я маю платити за пакування, доставку, оцінку і переадресацію, але Нова пошта вирішила, що оціночну вартість я маю сплатити двічі. На моє питання "з якого дива?" відповідають "бо була створена нова накладна і тарифи подвоюються", - розповіла вона.

Вона уточнила, що дізналася від знайомих працівників НП: двічі платити за оцінку не потрібно. Втім, "гаряча лінія" компанії вважає інакше.

"Так де ж правда? І чому раптом вартість доставки виросла до баснословних 396 грн? Це ж за що такі гроші? За те, що посилка їде мені 6 днів? За швидкість чи за сервіс?", - резюмувала обурена клієнтка риторичними питаннями.

скріншот

У відповідь представник служби доставки попросив надати номер накладної для підготовки відповіді.

Вас також можуть зацікавити новини: