Співмешканка Іллі Киви - Тетяна Поп, з'ясували журналісти / фото УНІАН

Загадкова співмешканка ліквідованого в РФ колишнього українського нардепа-втікача Іллі Киви - так звана "журналістка" Тетяна Поп, яка чотири роки тому розбила сім'ю екс-очільника Міністерства внутрішніх справ України, ще одного зрадника України - Віталія Захарченка. Захарченко через Поп розлучився з дружиною, а "журналістка" перемкнулася на більш грошового кандидата - олігарха Сергія Курченка.

У Киви і Поп був бурхливий роман, ще тоді, коли той був радником глави МВС, пише "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на відомості джерела. "Коли Кива втік до Москви, то відновив тісне спілкування з Тетяною. При цьому вони стосунки ретельно приховували. Річ у тім, що Тетяна Поп також відновила роман і з Захарченком. У Захарченка "грошовий мішок" у багато-багато разів більший, аніж у Киви, і Поп його втратити не хотіла...", - зазначається на каналі.

За словами джерела, в РФ "журналістка" також намагалася затягнути в "любовні сіті" ще деяких зрадників української держави, в тому числі сина втікача Віктора Януковича Олександра.

Відео дня

Співмешканка знищеного зрадника - Тетяна Поп, дізналися журналісти / фото t.me/vchkogpu

Ілля Кива знищений в Росії - що потрібно знати

Увечері 6 грудня стало відомо, що Киву знайшли вбитим на території парку одного з котеджних селищ в селі Супонево Московської області. Пізніше з'ясувалося, що закривавлене тіло екс-нардепа лежало на снігу на території паркової зони готелю "Величъ Country Club".

За відомостями джерела УНІАН, Кива "здох" у результаті спецоперації Служби безпеки України - його мінусували зі стрілецької зброї. ЗМІ дізналися, що на його тілі було кілька ран.

Варто зазначити, що колишній нардеп втік незадовго до того, як росіяни здійснили повномасштабне вторгнення в Україну. Втечу Кива прикрив - стверджував, що поїхав відпочивати в ЄС, але пізніше стало відомо, що він знаходиться в Росії. У нашій країні Киву, зокрема, звинуватили в держзраді. 13 листопада суд заочно засудив втікача-зрадника до 14 років в'язниці з конфіскацією майна.

Вас також можуть зацікавити новини: