Гроші директорка витратила на власний розсуд / фото Act For Kids

У Запорізькій області директорка навчального закладу здала до ломбарду шкільні ноутбуки.

Читайте такожП'яний збоченець в один день побив та зґвалтував матір з донькою в Одеській областіПро це повідомляють у відділі комунікації поліції Запорізької області.

Правоохоронці встановили, що 49-річна директорка одного з навчальних закладів селища міського типу Якимівка здала до ломбарду шкільні ноутбуки, а гроші витратила на власний розсуд.

Відео дня

Слідчими завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні відкритому за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Діями посадової особи відділу освіти селищної ради завдано збитків на суму близько 55 000 гривень. На підставі зібраних доказів жінці повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Сьогодні, 29 січня, місцевою прокуратурою обвинувальний акт відносно директорки скеровано до Якимівського районного суду.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Вам може бути цікаво