скріншот

Українські кріейтори продовжують давати відсіч маніпулятивній дезінформації, яку розповсюджує РФ, та зрозумілою для дітей мовою розповідати про війну в Україні.

Так, 1+1 media, як один з найбільших медіахолдингів у Східній Європі, спільно з Київською Анімаційною студією "Карандаш", Анімаград та Мамахохотала розробили 4 серію з циклу "Добро завжди перемагає". У новому епізоді автори розповідають діткам про важливість прояву цінностей та людяності навіть у найскладніші часи.

Крім того, у новій серії творці акцентують увагу глядачів на важливості підтримки тих, хто цього потребує найбільш, або ж не може самостійно подбати про себе. Зокрема, йдеться про беззахисних тварин, які в умовах війни залишаються без прихистку.

Проєкт наразі доступний українською, російською, англійською мовами та перекладатиметься на інші.

"Разом з ідейними партнерами ми продовжуємо тримати опір на інформаційному фронті та створювати дитячий контент у тому числі. Для того, аби не лише боротися з відвертою пропагандою РФ, яка націлена на найменших росіян, але й допомагати дорослим знаходити правильні слова для своїх дітей під час роз’яснення подій, які відбуваються в Україні. А також завдяки анімаційному контенту прищеплювати справжні людські цінності", – коментують в медіагрупі.

Сервісними роботами з анімації та втіленням творчих задумів продюсерів та режисерів займається Київська Анімаційна студія "Карандаш", яка працює на ринку з 2016 року. У цілому над реалізацією проєктів студії працює 73 художники та аніматори.