Гендиректор COMFY Ігор Хижняк став 'CEO року'

Гендиректор (CEO) компанії COMFY - найбільшого роздрібного торговця побутовою технікою та електронікою в Україні, Ігор Хижняк переміг у номінації "CEO року" Всеукраїнської щорічної премії HR Pro Awards 2023.

Професійне журі премії оцінило прагнення гендиректора до побудови здорової сталої системи, яка розвивається й дає можливості кожному співробітнику рухатися вперед.

Варто зазначити, що людиноцентричність, увага до потреб співробітників та клієнтів, акцент на ефективність бізнес-процесів та прозора й чесна комунікація на всіх рівнях - це особливості корпоративної культури COMFY.

Відео дня

Успіхи, яких вдалося домогтися команді COMFY, беззаперечні. Під керівництвом Ігоря Хижняка команда компанії, попри всі сучасні виклики, не лише стабілізувала й відновила повноцінну роботу мережі, а й перейшла до активного розвитку.

З початку повномасштабного вторгнення РФ відновлено чотири зруйнованих магазини COMFY, а 19 нових магазинів різних форматів відкрито. Водночас частка онлайн-продажів перевищила 30%.

Компанія - лідер у сегменті Побутова техніка та електроніка за обсягами продажів, з якості сервісу та сум сплачених податків.

Ігор Хижняк у 2007 році приєднався до команди COMFY, у 2011-му обійняв посаду операційного директора, а у 2017-му став CEO компанії. За той період, який Хижняк перебував на керівних посадах, COMFY отримала статус гравця національного масштабу, перейшла до омніканальної бізнес-моделі (практика інтеграції кількох каналів з метою створення цілісного та послідовного обслуговування клієнтів, - Ред.), провела повний реформат мережі магазинів та продовжує диджиталізувати процеси.

Гендиректор COMFY Ігор Хижняк став 'CEO року'

Гендиректор COMFY з 2014 року підтримує українську армію та волонтерський рух й активно залучає команду до проектів з підтримки захисників та захисниць.

Нагадаємо, Всеукраїнська премія HR Pro Awards вже вдруге відзначила особисті та командні досягнення представників HR-професії. Номінантів оцінювали 40 експертів. У 12 різних номінаціях були представлені понад 100 проектів. Серед ритейлерів нагороди також отримали "МЕТРО Кеш Енд Кері Україна" та Fozzy Group.