Карету швидкої допомоги від Благодійного фонду молодіжної ініціативи 'Надія' отримала лікарня у Краматорську

Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія", завдяки активній участі першого заступника голови Київської облради Ярослава Добрянського та депутата Київської облради Володимира Сабадаша, передав сучасне авто швидкої медичної допомоги в одну з лікарень Краматорська.

"Медичні заклади Краматорська працюють в надзвичайно складних умовах, але продовжують якісно і професійно надавати медичну допомогу. І автомобіль швидкої допомоги, який ми сьогодні отримали, дуже нам у цьому допоможе. Він буде використовуватися як для евакуації, так і для надання екстреної допомоги пораненим військовим та цивільним громадянам. Дякуємо усім благодійникам, які долучилися до цієї доброї справи", - зазначили представники міської влади. 

Масштабна гуманітарна місія "Надії" проходила на Дніпропетровщині та Донеччині, і в її рамках допомогу отримали лікарні, які одними з перших приймають поранених бійців.

"Лікарі тут, на сході України, працюють цілодобово, рятуючи як життя наших хлопців з передової, так і мирних жителів. І я вважаю, що задача кожного з нас - допомагати і на воєнному фронті, і на медичному, підтримуючи лікарів усім, що може допомогти їм у роботі та знизити навантаження на них", - зазначає громадська діячка, представниця фонду "Надія", почесний консул та меценат Алла Ландар, яка регулярно бере участь у гуманітарних місіях Фонду. 

У лікувальні заклади Павлограда, Слов’янська, Краматорська, Дружківки доставлено велику партію допомоги - медичні монітори, морозильні камери для банків крові, стерилізатори, хірургічні набори та інше приладдя. А зусиллями компанії "Будстандарт" та родини Олега Манолюка, мецената із Киргизстана Улана Турусбекова вдалося забезпечити лікарні апаратами УЗД та рентген, і іншим обладнанням, серед якого, зокрема, ковдри для обігріву, ноші та розхідні матеріали.

"Нам активно допомагає молодь -  до реалізації цієї благодійної ініціативи долучились представники молодіжного крила фонду "Надія" - Владислав Ландар, Євген Дубіль, Максим Стригун, Іван Дубіль, Ілля Дубіль та Аріна Пашенька. Окрему вдячність також висловлюємо нашим постійним партнерам, завдяки яким така допомога стала можливою Слончаку Володимиру, Фондам Revival foundation, Eltech Trust, Благодійному фонду Дениса Парамонова, компанії "Медирент", PERIMETER COMMERCIAL та підприємству "Пожмашина". Віримо в ЗСУ, допомагаємо медикам, разом наближаємо перемогу!" - зазначила Алла Ландар.

Благодійний фонд молодіжної ініціативи "Надія" уже понад 20 років допомагає людям. Але з початком повномасштабного вторгнення волонтери активізували свою роботу та розширили географію допомоги, сконцентрувавши зусилля на підтримці медиків і військовослужбовців.