Після короткої відпустки чоловік знову повернеться на бойові позиції / фото suspilne.media

У Черкасах 11 березня побралися Інна Кульбашна та Богдан Артьомов. Український військовий заради весілля здолав непростий шлях із Бахмута, а вона до останнього не знала, чи вдасться її коханому приїхати з фронту.

Про те, що весілля все ж відбудеться вирішили в останній момент, тож на його підготовку було близько тижня, пише Суспільне. Наречена каже, що дуже хвилюється за свого коханого й почала цінувати кожен прожитий момент.

Через проблеми з дорогами на підступах до Бахмута захисника України з фронту вивозили за допомогою танку.

Відео дня

"Приїхав із Бахмута. Не був упевнений, що вийде приїхати, бо там дуже складна ситуація. Була проблема виїхати тому, що там залишилася одна дорога. Через дощі інші розмокли - багнюка. Машиною не проїдеш. Товариш хотів вивезти мене на легковому автомобілі - ми застрягли. І так вийшло, що друзі мої з 93-ї бригади вивезли мене танком через поле. Потім підібрали інші військові друзі. Їхав майже два дні. Там усі переправи розбиті. Дороги теж. Зараз почуваюся щасливим", - розповів Богдан.

Інна Кульбашна та Богдан Артьомов побралися 11 березня / фото suspilne.media

Утім, будувати плани на майбутнє новоспеченій подружній парі заважає розв'язана Росією війна.

"Там, де я зараз знаходжуся, особливо планів не побудуєш. Вірю в краще. Коли повернуся звідти, плануватиму тоді. Хочемо жити в Черкасах. Ми обидвоє тут народилися. Це те місто, де хотів би прожити все життя. Дуже його люблю", - розповів військовий.

Пара святкуватиме весілля у вузькому колі з найближчими родичами та друзями. А після короткої відпустки чоловік знову повернеться на бойові позиції.

"Готувалися швидко - тиждень. Дали 10 днів відпустки. Потім знову повернуся на передову", - розповів наречений.

"Скорочений медовий місяць, демоверсія", - додала його Інна.

На захист України Богдан пішов сам на початку повномасштабного вторгнення. Записавшись спершу в тероборону й простоявши близько місяця він зрозумів, що хоче воювати, тож пішов у військкомат за повісткою.

"До цього працював у компанії "УкраВіт". Робота подобалася. Гарний мав колектив. Все мене влаштовувало. Але я зрозумів, що потрібна допомога Україні. А з такими хлопцями, як я, Україна прийде до перемоги обов'язково", - розказав Артьомов.

Наречена розповіла, що познайомилася з Богданом два роки тому. "Я хотіла іти з ним, але він мене не пустив. А взагалі я візажиста. Чекатиму вдома - така доля дружин військових", - розповіла Інна.

Як повідомляв УНІАН, раніше трохи більше ніж через місяць після звільнення з полону відбулося весілля командира роти батальйону "Азов" Лева Пашка (позивний "Хорус").

Своє кохання знайшла й найупізнаваніша білявка Збройних сил України, конотопська навідниця САУ, авторка роликів під ніком "Принцеска". Подруги дівчини на самій весільній церемонії зізналися журналістам, що вони не знають, хто ж став її обранцем. Святкування організували в кафе із символічною назвою "Конотопська відьма".

Вас також можуть зацікавити новини: