На початку цього тижня ресторанам, закладам громадського харчування і театрам дозволили працювати після 22:00 / фото УНІАН

Чотири нічні клуби Києва закрили через порушення обмеження роботи розважальних закладів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

За словами мера, у столиці тривають перевірки закладів і підприємств на дотримання ними регламентів роботи.

Відео дня

Читайте такожГоловні новини України за 10 липня: захворюваність на COVID-19 та подальше пом’якшення карантину

«Тільки за останніх кілька днів перевірили загалом понад 430 об’єктів. Склали 107 протоколів. Тобто, кожен четвертий заклад у місті порушує правила... Щодо перевірок нічних клубів. Після виявлення грубих порушень спеціальна комісія ухвалила рішення про закриття вже чотирьох таких закладів. Бо вони, нехтуючи безпекою відвідувачів і порушуючи правила, працювали після 22-ї години. Перевірки триватимуть і надалі», - наголосив Кличко.

Він нагадав, що на початку цього тижня комісія з надзвичайних ситуацій міста дозволила ресторанам, закладам громадського харчування та кінотеатрам і театрам працювати після 22:00.

«Я не хочу нікого лякати. Але динаміка розповсюдження хвороби в нас невтішна. І ми можемо знову повернутися до більш суворих обмежень. Давайте не доводити до цього», - закликав мер.

Як повідомляв УНІАН, кількість мешканців Києва, в яких за минулу добу виявили захворювання на коронавірус, збільшилась ще на 118 людей. Четверо з них - медики.