фото metinvest.media

Група компаній "Метінвест" отримала престижну премію HR Pro Awards як роботодавець, що пропонує своїм співробітникам найкращий соціальний пакет в Україні.

Як повідомляє прес-служба компанії, за результатами оцінок експертів, проект "Метінвесту" індивідуальний соціальний пакет "ІСП "Мій вибір" визнаний найкращим у номінації "Винагорода і визнання". 

Відзнчається, що соцпакет "Мій вибір" надається понад 60 тисячам співробітникам 13 підприємств компанії. Програма дозволяє кожному працівнику самостійно скласти для себе індивідуальний перелік соціальних пільг з шести актуальних для нього опцій: навчання і розвиток, оздоровлення, розваги та відпочинок, відпустки і вихідні, транспорт і поїздки, інші блага для сімей співробітників. При цьому наповнення свого соцпакету щорічно можна змінювати з урахуванням постійних змін в особистих перевагах.

Відео дня

Водночас, підкреслюють в прес-службі компанії, перелік опцій соцпакету "Мій вибір" оновлюється і поповнюється відповідно до запитів представників колективу, на основі висловлених ними думок і побажань. Наприклад, в 2022 році в складі ІСП вперше з'являться зарубіжні літні путівки.

Також великою популярністю серед співробітників підприємств "Метінвесту" користуються щомісячні поповнення мобільних телефонів, сертифікати в сімейні, підліткові та дитячі розважальні центри, додаткова відпустка в день народження і з нагоди інших сімейних подій, заняття спортом для співробітника і його сім'ї, добровільне медичне страхування. В середньому на кожному підприємстві групи для працівників доступно більше 40 пропозицій на вибір, а загальний по компанії пакет ІСП "Мій вибір" охоплює вже понад 70 пільг.