Труханов вибачився перед журналістом / фото reporter.com.ua

Сьогодні в ході засідання сесії Одеської міської ради міський голова Геннадій Труханов публічно попросив вибачення у журналіста місцевого телеканалу Дениса Шацила.

Читайте такожТруханов закликав зберегти пам'ять про подвиг тих, хто захищав Одесу в роки війни

Про це повідомляє "Репортер". Нагадаємо, словесний конфлікт між ними трапився у ніч підйому сумнозвісного танкера "Delfi".

Відео дня

"Сьогодні сесія буде досить яскравою... все можливо. Хотілося б попросити нас усіх залишитися у пам'яті одеситів конкретними, виваженими й мудрими депутатами. Що ж стосується танкера "Delfi", хочу зазначити, що наші муніципальні служби весь цей час проводили цілодобову охорону місця аварії танкера. Було врятовано кілька любителів гострих відчуттів. Хочу подякувати всім тим, хто зробив все для того, щоб «Delfi» було прибрано з нашого узбережжя. Багато людей залишилися за кадром офіційних хронік. Але я хочу подякувати саме тим, хто працювали цілодобово над розрахунками з підйому і транспортування судна... Остання ніч була на нервах. Журналіст Денис Шацило перебував всю ніч на узбережжі, ніч була нервовою. Я хочу попросити вибачення у Дениса за некоректне висловлювання на його адресу. Хоча робота у нас нервова, постараюся тримати емоції при собі», - зазначив мер Труханов.