false

А ви знали, що 62% випускників Міжнародного ліцею МАУП вступають до найпрестижніших українських вишів? А ще 26% наших випускників взагалі вступають до іноземних університетів. Більше того, випускники ліцею мають унікальну можливість вступити до Вищої Школи Внутрішньої Безпеки в Польщі, навчатися там заочно або дистанційно українською та отримати одразу два дипломи державного зразка - польський та український!

Міжнародний ліцей МАУП - це інноваційний навчальний заклад, який забезпечує комплексну підготовку дитини від дитячого садка до старшої школи. Наші кваліфіковані педагоги приділяють максимум уваги як інтелектуальному, так і особистісному розвитку учнів.

Серед переваг Міжнародного ліцею МАУП:

Відео дня

- три доступні форми навчання (денна, онлайн та індивідуально-дистанційна);

- безкоштовна підготовка до ЗНО з досвідченими репетиторами;

- триразове еко-харчування з можливістю обрати меню (доступне також дієтичне харчування);

- розвиток талантів наших учнів і заняття спортом у гуртках на вибір;

- безкоштовні заняття з англійської за програмою підготовки до IELTS від British Council.

Особливістю Міжнародного ліцею МАУП є концепція "легкого портфеля": усі домашні завдання виконуються у Ліцеї, а додому дитина вирушає вільною від навчання і готовою відновлювати сили. 

false

У вільний від навчання час діти можуть відвідувати додаткові студії: спортивні секції, гру на гітарі, театральну майстерність, dаnce-студію, вокал або навіть власну наукову STEAM-лабораторію. 

Кваліфіковані вчителі Ліцею професійно залучають всіх учнів до навчального процесу та приділяють ліцеїстам максимум уваги і часу. Таким чином зникають будь-які межі між різними форматами навчання. 

Окремою гордістю Міжнародного ліцею МАУП є новий формат якісного навчання для українських школярів. Завдяки старанням наших педагогів і адміністрації Академії було запроваджено онлайн-школу, яка відповідає всім освітнім стандартам і буквально дорівнює офлайн-навчанню. Ми прагнемо, щоб усі українські школярі мали змогу продовжувати отримувати необхідний розвиток і цінні знання за будь-яких обставин.

false

Головною метою команди Міжнародного ліцею МАУП є створення зразкового закладу для дошкільної підготовки та шкільної освіти підростаючого покоління України. Кожен день стаємо на крок ближче до цієї мети!

Запрошуємо вас приєднатися до освітньої сім'ї МАУП та забезпечити своїй дитині по-справжньому світле майбутнє!