За прогнозом Гордона, новий локдаун країні не загрожує / фото УНІАН, Сергій Чузавков

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що в країні більше не буде нового жорсткого локдауну попри складну ситуацію з коронавірусом.

Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24" у вівторок ввечері.

За словами журналіста, Україну не будуть знову "закривати" на карантин навіть з урахуванням масового порушення людьми нинішніх обмежень.

Відео дня

"Моя думка - що локдауну більше не буде. І це правильно, я підтримую це. Тому що локдаун нічого не дав. Все одно, якщо більшість не вакциновано... Приголомшлива безвідповідальність. Я в Одесу приїжджаю - ресторани - все без масок, живемо, як в останній раз. Офіціанти - без масок, відвідувачі - без масок, всі цілуються, обіймаються, хворіють вже страшно. Ну ніякої відповідальності немає ні за себе, ні за інших. Але локдаун вводити не будуть, тому що капець настане від локдауну. На це ніхто вже не піде", - висловився він.

Читайте такожЮрист пояснив, чи законно висаджувати з транспорту невакцинованого пасажира

Говорячи про попередні локдауни, Гордон зазначив, що тоді в країні ще не було потрібного обсягу вакцини від коронавірусу.

"Але зараз вже Pfizer, Moderna завезли, йдіть, не втрачайте дорогоцінний час, думайте про себе", - звернувся він до українців.

Раніше сьогодні відомий український доктор Євген Комаровський опублікував емоційне звернення до представників ЗМІ та блогерів у зв'язку з погіршенням ситуації з коронавірусом.

За минулу добу, 18 жовтня, в Україні від коронавірусу померла рекордна кількість людей.