Поліна Логунова / фото instagram.com/polinalogunova

Творці каналу Коронавірус_інфо зробили ще один великий соціальний проект - безкоштовна психологічна допомога -Tellme.com.ua і відкрили до нього доступ білорусам.

Про це на своїй сторінці в Instagram розповіла відома білоруска, телеведуча і Нутриціолог Поліна Логунова.

«Отримала багато повідомлень в дірект на свій попередній пост про проект, знаю, що білоруси вже почали звертатися на платформу. Зараз всім нам потрібна підтримка і можливість висловитися. Краще не тримати в собі негатив, а отримати професійну допомогу психолога вчасно, і до того ж безкоштовно. Найкраща братська підтримка - ділом!» - підкреслила Поліна.

Відео дня

Нагадаємо, що платформа «Розкажи мені» була створена і розроблена Інститутом когнітивного моделювання в травні 2020 року та призначена для надання швидкої й безкоштовної онлайн-допомоги тим, хто зіткнувся з психологічними проблемами на карантині. У зв'язку із політичною ситуацією в Білорусі на початку серпня платформа стала також доступною і для білоруської аудиторії.

Також нагадаємо, що Інститут когнітивного моделювання є засновником проекту «Коронавірус_інфо», який інформує про ситуацію із захворюванням на COVID-19 в Україні. На Telegram-канал проекту наразі підписано понад 726 тисяч користувачів..