У Мукачево розмістили оголошення про мігрантів / скриншот

У Мукачево Закарпатської області батьків публічно застерегли від мігрантів, які начебто роблять непристойні пропозиції маленьким дівчаткам.

Одна з мешканок міста помітила відповідне оголошення на дитячому майданчику в місцевому парку "Молодіжний" поруч з пунктом тимчасового розміщення біженців. Жінка поділилася фото з відео у Facebook-спільноті "Нам не байдуже! (Батьки Мукачева)".

"Увага! Ці ***ані біженці пакистанці та індуси, які часто приходять у цей парк та яких останнім часом стало щось забагато у місті, пристають до маленьких дівчат. Доньці (шостий клас) та її подружці робили непристойні пропозиції. Будьте обережні. Поширюйте інформацію, щоб батьки змогли вберегти своїх дітей. Те лайно чорнож*пе дуже небезпечне, одному щелепу вже зламали, на черзі всі інші", – говориться в оголошенні.

Оголошення / фото Facebook "Нам не байдуже!"

У своєму дописі мешканка Мукачева закликала автора оголошення звертатися до правоохоронних органів:

"Дуже хотілось би донести, що потрібно не  на майданчику писати в такому випадку, а заяву в поліцію. У всіх націях є як адекватні нормальні люди, так і не дуже. Ми, українці, також не всі адекватні. Погодьтесь".

Раніше повідомлялося, як на Закарпатті вітчим до смерті забив прийомну доньку.

Вас також можуть зацікавити новини