Блогерка потрапила в скандал через наркотики / фото TSN

Українська скандальна блогерка Марія Семенова, відома як ttiisshhiinnaa, знову відзначилася. Цього разу дівчина на камеру вживала невідому речовину, схожу на наркотики.

Відповідне відео з'явилося в соціальних мережах.

Дівчина вийшла в прямий ефір в одній з соцмереж та на камеру розпивала алкоголь, а також вживала білий порошок. Фоловери припустили, що це були якісь наркотики.

Відео дня

За її словами, вживана речовина дуже гірка. Також вона розповіла про спробу суїциду, коли з'їла 60 таблеток, і їх смак був таким же гірким.

На відео присутня ненормативна лексика!

Читайте такожУ РФ завели справу на Юрія Дудя: блогера звинуватили в "пропаганді наркотиків"Чим відома блогерка Марія Семенова

Перший гучний скандальний випадок за участю блогерки стався ще 3 березня минулого року, коли вона громила знімну квартиру. Дівчина винаймала житло в ЖК "Комфорт Таун", але потім нібито через виселення раніше терміну вирішила помститися власнику та розгромила квартиру.

5 березня дівчина влаштувала стрілянину прямо на вулиці на заправці. Блогерша кілька разів натискала на курок і направляла пістолет в різні боки, але в якийсь момент стався постріл. Того разу дивом ніхто не постраждав.

1 червня стало відомо, що скандальна Київська блогерка ttiisshhiinnaa та її друзі рознесли знятий ними готельний номер. Повну відеохроніку "відпочинку" дівчина публікувала у своїх сторіз в Instagram.

Пізніше стало відомо, що скандальну блогершу минулого року рятували поліцейські від суїциду.