Терорист Плотницький та його дружина / фото Сxid.info

У мережі з'явилася інформація про смерть дружини колишнього ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького Лариси.

Про це в Twitter повідомляється у блозі "Коливано-бджоларія LPR". Також до посту прикріплений документ-виписка з Єдиного державного реєстру індивідуальних підприємців РФ.

"За випискою ЕДРІП дружина Плотницького померла у Воронежі понад місяць тому (причина закриття індивідуального підприємця — у зв'язку зі смертю)", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Цю інформацію прокоментував і блогер Денис Казанський. "Цікаво, сама чи допомогли?",- написав він на своїй сторінці у Twitter.

У вересні 2016 року повідомлялося, що батьки колишнього ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького, які жили у Воронежі, померли від отруєння грибами.

Лариса Плотницька: що про неї відомо

Плотницька Лариса Миколаївна народилася 1 липня 1974 року, уродженка міста Луганська, була зареєстрована в Луганську, за адресою квартал Шевченка, 4/69.

Дівоче прізвище - Потапчук. Офіційно шлюб з терористом Ігорем Плотницьким був зареєстрований у 2007 році.

Читайте такожСправу Плотницького про збитий Іл-76 і загибель 40 військових передали з Дніпра у Київ

У 2017 році ЗМІ писали, що дружина колишнього ватажка " ЛНР " зареєструвала свій фонд у Воронежі.

Раніше російські ЗМІ повідомляли, що в Росії заарештували екс-ватажка, який втік з так званої "Луганської народної республіки", Ігоря Плотницького.

Втеча терориста Плотницького і "переворот" у "ЛНР"

24 листопада 2017 року ватажок самопроголошеної "Луганської народної республіки" Ігор Плотницький написав заяву про відставку за станом здоров'я.

Ватажком терористичної організації "Луганська народна республіка" став так званий "міністр державної безпеки ЛНР" Леонід Пасічник.

23 листопада 2017 року радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк повідомив, що Плотницький виїхав до Росії, а в окупований Луганськ увійшли регулярні підрозділи армії РФ чисельністю близько 1 тис. військовослужбовців, включаючи спецназ ГРУ і спецназівців МВС РФ, а також важка техніка: танки, БТР, артилерійські установки.

21 листопада того ж року в Луганську розгорівся конфлікт між ватажками бойовиків "ЛНР" Ігорем Плотницьким та Ігорем Корнетом, до протистояння приєдналися бойовики ватажка "ДНР" Олександра Захарченка та ФСБ РФ.

У 2018 році Україна оголосила екс-ватажка "ЛНР" Плотницького в розшук.