Наталія Мосейчук / фото 1+1

Телеведуча Наталія Мосейчук розібрала замовну інформаційну атаку на неї та звинувачення у виїзді сина в прямому ефірі проєкту "Тема з Мосейчук".  Ведуча нагадала, що масштабна атака почалася після минулотижневого ефіру, під час якого обговорювали проблеми мобілізації. 

"Тему я означила сьогодні "До кого постукається СБУ?" за мотивами попереднього епізоду, який відбувся тиждень тому, тут, де ми обговорювали тему провалу мобілізації. Сидів адвокат, сиділи військові, Жорін сидів (Максим Жорін - заступник командира 3-ої ОШБР - ред.). Ми говорили, хто сприяє мобілізації, хто гальмує мобілізацію, як діють ТЦК і чому ми опинилися в цій точці", - сказала Наталія. 

Вона зазначила, що цього тижня потрапила у вкрай токсичне середовище.

"Після минулого ефіру я живу в такому достатньо "жовчному" середовищі і потерпаю, в тому числі, від інформаційних атак. Це не перша інформаційна атака. І не остання, звичайно ж. Але дуже знаково, що відбулася вона після цієї розмови про мобілізацію",  - розповіла телеведуча.

Мосейчук наголосила - слова, сказані в студії минулого тижня, були вирвані з контексту. 

"Я зверталася і розбирала справу такої людини, наприклад, як Стахів (Остап Стахів - псевдоактивіст, що виступав проти вакцинації, заперечував КОВІД, а тепер поширює проросійські наративи. Активно співпрацював з гауляйтером Херсону Кирилом Стрємоусовим - ред)... Я зачитувала, які до нього є претензії від закону. Все так повернулося, що я образила людей, що сказала людям, мовляв, "до кожного українця постукається у двері СБУ". Насправді, ці слова були перекручені, бо я зачитувала кейс Стахіва… І, в результаті вийшло так, що тисячі українців були збурені словами "до вас постукає СБУ". Хоча йшлося про "псевдоадвокатів".

Прокоментувала вона і закиди на адресу її сина, що були складовою атаки.

"З приводу свого сина я теж дала пояснення громадськості. Антон виїхав за три з половиною роки до початку повномасштабного вторгнення. Не те, що виїхав - він емігрував. І повертатися в країну він не збирається. Власності у нього немає, фабрики кондитерської у нього немає. Він ні на що не претендує і він не порушував закон і не виїжджав 24.02.2022", - заявила Наталія Мосейчук. 

Вас також можуть зацікавити новини: