КПВВ "Станиця Луганська" тимчасово закритий через масштабні пожежі / фото facebook.com/DPSUkraine

Контрольний пункт в’їзду/виїзду "Станиця Луганська" може відновити роботу за добу, значних втрат інфраструктури там немає.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час брифінгу в рамках візиту на Луганщину.

"На даний момент в КПВВ "Станиця Луганська" постраждав один модуль, він вигорів, решту вдалося відстояти. Там значних втрат інфраструктури немає, тому як тільки буде змога, зникне задимлення, буквально до доби часу можна буде відновити. Важливо, щоб там припинилося задимлення, за добу сполучення може бути відновлено", - сказав прем’єр.

Відео дня

Читайте такожУкраїнські військові розповіли, хто спровокував масштабні пожежі на Луганщині (відео)

Масштабні пожежі на Луганщині

  • 30 вересня на території Луганської області було зафіксовано 146 пожеж. Станом на другу половину дня 1 жовтня 116 пожеж ліквідували або локалізували. За фактами пожеж поліція відкрила сім кримінальних проваджень.
  • 1 жовтня КПВВ "Станиця Луганська" тимчасово закрили через небезпеку поширення вогню.
  • Сьогодні, 2 жовтня, на території Луганської області триває гасіння пожеж.
  • За даними ДСНС, найскладніша ситуація склалася від Станиці Луганської до Сєвєродонецька, де лісові пожежі набули загрозливого характеру для 32 населених пунктів.
  • Внаслідок пожеж загинули 9 осіб та госпіталізовано 17. Евакуйовано 150 осіб. За попередніми оцінками орієнтовна площа, пройдена вогнем, складає понад 13 тис. гектарів.