Журналісти програми "Гроші" допомогли батьку-одинаку повернути в будинок світло / скріншот

1 червня програма журналістських розслідувань "Гроші" на "1+1" показала сюжет про мешканця невеликого селища у Київській області Григорія, який сам виховував двох неповнолітніх дітей у будинку без світла.

Річ у тому, що родині ПрАТ "Київобленерго" встановило новий лічильник, який необґрунтовано почав нараховувати за світло по 10 тисяч гривень на місяць.

Не в змозі платити за комунальні послуги такі кошти, чоловік із дітьми залишився без світла. Григорій неодноразово звертався до "Київобленерго" з проханням перевірити новий лічильник, але це не давало жодних результатів. Майже рік родина жила у будинку без електрики, поки програма "Гроші" не зняла про них сюжет.

Після виходу програми в ефірі "1+1" працівники "Київобленерго" приїхали до Григорія та поставили новий справний лічильник, який вже нараховує точні покази. Чоловік зняв на відео, як йому встановлювали лічильник, та надіслав журналістам.

"Ось новий лічильник з пломбою і номером. Його при мені перевірили – в ньому похибка 0,2 відсотки, він працює. І вже електрика є - можу вам ввімкнути світло. Я дуже вдячний програмі "Гроші" за те, що вони так швидко зреагували та допомогли добитися справедливості", - прокоментував з вдячністю у сюжеті батько.

Далі господар сподівається, що його старий лічильник перевірять та знімуть всю заборгованість.

З понеділка, 27 липня, програма "Гроші" буде виходити на "1+1" о 20:15.