В Instagram дівчина підписана під ніком kovaleva_lash / скріншот з відео

Майстер з нарощування вій з Харківської області потрапила у скандал, обізвавши українських військовослужбовців "обриганими виродками", які нібито незрозуміло, проти кого воюють.

На відео в Instagram користувачки під ніком kovaleva_lash звернув увагу активіст Сергій Стерненко, опублікувавши його у своєму Telegram-акаунті.

"Здається, є нова кандидатка на вибачення", - коротко підписав він.

За даними ЗМІ, сторінка, на якій з'явилися відео - робоча. Дівчина займається нарощуванням вій. В описі профілю зазначено, що її кабінет розташований в Чугуєві.

«А що хорошого сказати: що вони смердючі, брудні, обригані, бухі ходять містом, або обдовбані. Де, блін, цей військовослужбовець, якого можна поважати за щось? Він поїхав, блін, кудись, або його відправили, він пролежав у затінку і ногою протелепав. І він вважається, блін, героєм. Та який, ти, нах*р, герой? Проти кого вони воюють? - заявила лашмейкерша.

Читайте такожНазвала парад вишиванок "х**нею": мешканка Харкова записала відео з вибаченнями

Дівчина пригрозила, що її краще на цю тему не чіпати, тому що вона "розмотає будь-кого".

"Ненавиджу цих тварюк, просто ненавиджу. І ми їм платимо податки. Таким ось нахлібникам, які сидять і ніх*ра не роблять. З моєї мами вираховують, з мене, з пенсіонерів. Таким ось виродк*м, які не хочуть працювати – наркоманам і алкашам, які йдуть туди. Фу!"- емоційно заявила вона.

Після скандалу дівчині довелося виправдовуватися: мовляв, вона не ображала всіх українських військовослужбовців, а нібито говорила про конкретну ситуацію і конкретних людей.

Також дівчина поскаржилася, що до неї телефонують з невідомих номерів і звинувачують у невідомо у чому.

"Заявляю: я не говорила про всі Збройні сили України. Я говорила про конкретну особу, яка зі мною вчинила подібним чином", - зазначила вона в сторіз.

Вас також можуть зацікавити новини: