Окупанти пристали до жінки, а чоловік спробував за неї заступитися / t.me/Tsaplienko

Російські окупанти у ніч на 18 листопада розстріляли цілу сім'ю з двома неповнолітніми дітьми у Запорізькій області.

Як повідомляє Українська правда з посиланням на джерела у правоохоронних органах та СБУ, напад на родину Дармобідів стався у Пологівському районі в селі Комиш-Зоря.

Місце розстрілу оточили військовослужбовці РФ.

Відео дня

Військовий кореспондент Андрій Цаплієнко у своєму Telegram пише, що поруч з родиною оселилися бойовики "ДНР" і "кадирівці". 

Окупанти пристали до жінки. Чоловік спробував за неї заступитися, і ті його розстріляли. А потім вбили жінку разом з дітьми. 

t.me/Tsaplienko

Злочини росіян в Україні

З початку повномасштабного вторгнення в Україну росіяни обстрілюють житлові будинки і цивільну інфраструктуру, в результаті чого гинуть цивільні українці, в тому числі діти. 

На окупованих територіях російські військові проводять фільтраціїкатують і вбивають людей, які займають проукраїнську позицію. 

Після звільнення від російських окупантів у населених пунктах знаходять масові поховання та братські могили із закатованими українцями. Також вже сотні дітей були примусово вивезені з України на територію РФ.

14 квітня Верховна Рада визнала дії Росії в Україні геноцидом українського народу і закликала міжнародне співтовариство вчинити так само.

Вас також можуть зацікавити новини: