Поліція вже допитала охоронця \ facebook.com/mvs.gov.ua

У Сумах охоронець будівельного майданчика нацькував псів на тата з 8-річною донькою, які вигулювали собаку.

Усі відбивались, як могли та спанієлю нападники все ж розірвали черево, а чоловіку – прокусили палець. Хто винен, тварини чи охоронець, тепер з'ясовує поліція.

Спанієля Оскара зшивали, фактично, по клаптиках, каже його власниця Людмила Черномаз. На пам'ять про тригодинну операцію лишився 15 сантиметровий шрам. "Лікар сказав, що він народився у сорочці. Ще б трохи і був би пошкоджений кишечник та внутрішні органи", - каже власниця собаки. У пораненого Оскара попереду тривала реабілітація, щоденні крапельниці та бандажі. Та його власники сподіваються, що собака одужає.

Відео дня

Усе сталося неподалік будівельного майданчика, де чоловік із донькою вигулювали собаку. Кажуть, коли проходили повз – охоронець нацькував на них своїх двох псів.

"Він спустив поводок і сказав: "взяти", - каже потерпілий Михайло Черномаз. А за мить, каже Михайло, одна собака накинулася на доньку, а інша - на Оскара.

"Одна собака була ротвейлером, там суміш із бійцівською породою. А інша - не пам'ятаю", - каже потерпілий.

Читайте такожНа Київщині жінка нацькувала бійцівського собаку на людейНа тілі 8-річної Ані є сліди від собачих щелеп. Рана невелика, а от переляк - надовго. Коли згадує той вечір, тремтить голос. Від побаченого та слів охоронця.

"Він кричав "порви", навіщо ти з нею так легко. Рви її на шматки. Я налякалась. Стояла і хотілось плакати", - каже потерпіла Анна Черномаз.

На допомогу, каже Михайло, кинулися перехожі. Що у самого палець розірваний – Михайло побачив лише у ветеринарній клініці. І одразу після цього звернувся до поліції.

60-річного охоронця будівельного майданчика правоохоронці вже опитали, але подробиць поки що не розголошують. "Звернення зареєстровані, готуються матеріали для передачі до суду", - каже речник поліції Сумської області Володимир Кузьменко.

Нині чоловіка на роботі немає, він святкує день народження. Його колеги приголомшені і відмовляються вірити у те, що охоронець нацькував псів навмисно. "Такого просто буть не може, ви самі подумайте, яка адекватна людина буде нацьковувати на людину собаку. Сказав що вигулював на поводку і вона просто вирвалась і побігла", - каже майстер будівництва Руслан Шепетуха.

За собаками-нападниками нині спостерігають, щоб з’ясувати чи не хворі вони на сказ. Керівництво компанії вже вибачилося перед потерпілими і обіцяло охоронця звільнити, а витрати компенсувати, передає ТСН.

Вас також можуть зацікавити новини