Сестра Сенцова вирішила "пакувати валізи" і їхати / фото facebook.com/skorost.zvuka/photos

Двоюрідна сестра режисера і колишнього політв'язня Олега Сенцова Наталія Каплан раптово нецензурно облаяла Україну, заявивши, що покидає її. Громадянкою України Каплан стала в травні 2019 року після відповідного указу тодішнього президента Петра Порошенка.

У своєму посту в Facebook увечері в понеділок вона з незрозумілих причин вирішила не вибирати виразів на адресу своєї нової батьківщини.

"Здається, це найгірша країна для еміграції. Не приїжджайте сюди. 5 років пекла. А я рада, що пакую валізи і повертаюся додому", - написала вона, почавши пост з нецензурної лексики.

Відео дня
скріншот

У коментарях, відповідаючи на численні запитання, Каплан написала, що її не зламували, а також примудрилася "послати" свого брата.

"Мене не зламали. Але я тут буквально вмираю. Я не можу тут жити. І нехай це буде для українців доказом, що не брати", - пише Каплан.

скріншот

Пізніше вона написала, що від неї відписуються люди.

"Якщо ви підписалися на мене заради Сенцова, відписуйтеся вже, взагалі-то він вийшов", - написала Каплан, додавши, що "не продасться" Путіну, бо він для неї "ворог куди довше, ніж для України".

Як відомо, час перебування Сенцова в російській в'язниці за сфабрикованим звинуваченням Каплан активно виступила на захист брата, брала участь у заходах з вимогою його звільнення. Після підписання указу про надання їй українського громадянства сестра режисера не приховувала своїх емоцій.

false