3-річний Муса Сулейманов трагічно загинув / Фото Кримська солідарність

У середу, 29 липня, в селі Строгонівка Сімферопольського району в будинку загиблого 3-річного Муси Сулейманова провели молебень (дуа) на підтримку кримських політв'язнів.

Про це повідомило громадське об'єднання «Кримська солідарність» на сторінці в Facebook.

Читайте такожРосіяни затримали кримських татар, які поверталися додому після "суду" в Ростові

"За канонами Ісламу, після похорону дитини дуа (молебень) не проводиться, бо діти вважаються безгрішними. Присутні люди з усіх кінців Криму приїхали, щоб підтримати сім'ю загиблої дитини, помолитися за його батька і всіх політв'язнів. Важка втрата, яка спіткала сім'ю політв'язня Руслана Сулейманова, трагічна загибель 3-річного маленького Муси потрясла весь Крим", - йдеться в повідомленні.

⚡️ ДУА (МОЛЕБЕНЬ) В БУДИНКУ МУСИ СУЛЕЙМАНОВА Сьогодні в Строганівці, в будинку Сулеймановых був проведений дуа (молебень). За...

Опубліковано Кримська солідарністьСереда, 29 липня 2020 р.

Як повідомляв раніше УНІАН, 3-річний Муса Сулейманов зник увечері 24 липня. На його пошуки приїхали кілька тисяч людей зі всього Криму. 26 липня управління МНС Росії по окупованому Криму повідомило, що знайшли тіло дитини у вигрібній ямі. Його поховали 27 липня.

Прес-служба управління МВС Росії по окупованому Криму повідомила, що хлопчик потонув.

Журналіст Айдер Муждабаєв вказав на підозрілі факти смерті 3-річного Муси Сулейманова - сина бранця Кремля Руслана Сулейманова. За його словами, дитина фізично не могла потрапити туди - стрибнути і закрити за собою кришку так, щоб ніхто не помітив.