Дитина знайдена мертвою / фото c-inform.info

Журналіст Айдер Муждабаєв вказав на підозрілі факти смерті 3-річного Муси Сулейманова — сина бранця Кремля Руслана Сулейманова.

Муждабаєв на своїй сторінці у Facebook звернув увагу, що факти про трагедію з дитиною не збігаються з офіційною версією окупаційної влади півострова.

Читайте такожОкупаційна влада Криму оголосила причину смерті 3-річного Мусі Сулейманова

Відео дня

3-річного хлопчика знайшли в зливній ямі. Як зазначив Муждабаєв, дитина не могла зрушити кришку каналізації. "Поки є свідчення, що на момент початку пошуків ця яма була закрита", - розповів журналіст.

За його словами, дитина фізично не могла потрапити туди й стрибнути, закрити за собою кришку так, щоб ніхто не помітив.

Крім того, яму, в якій знайшли хлопчика, перевіряли від самого початку і після пошуків були переконані в тому, що Муси там не може бути.

"Через це я не вірю "офіційній" версії окупантів про те, що наш хлопчик просто потонув сам. Звичайно, все може трапитися в житті. Звичайно... Але збіг наведених фактів змушує думати, що хлопчик був убитий", - підсумував Муждабаєв.

Як повідомляв раніше УНІАН, тисячі кримських татар і жителів Криму інших національностей брали участь в пошуку зниклого Муси. Муса Сулейманов грав біля свого дому і зник. Пізніше дитину знайшли мертвою.

Батько дитини Руслан Сулейманов перебуває під арештом у слідчому ізоляторі – 23 липня суд у російському Сочі продовжив йому арешт до середини вересня.