В аеропорту Тель-Авіва сигнали російським літакам подають українським прапором / фото BBC

У перші дні російського вторгнення в Україну країни ЄС заборонили літакам агресора доступ у свій повітряний простір. Ізраїль поки не приєднався до цієї ініціативи, але жителі держави все одно виступають проти окупантів. Нещодавно свій протест висловили співробітники аеропорту в Тель-Авіві. Вони подавали сигнали російському авіалайнеру українським прапором.

На відео нижче показуються дії працівників аеропорту. Один з них махає нашим синьо-жовтим прапором. А коли камера переводиться на літак, то можна помітити, що на ньому присутня символіка Російської Федерації. Співробітники аеропорту в Тель-Авіві зайвий раз нагадали про світову підтримку України. Окупантам тепер ніде не раді.

Війна Російської Федерації проти України

  • Нагадаємо, 24 лютого РФ вторглася в незалежну Україну і влаштувала в країні справжній колапс. Окупанти не тільки захоплюють військові частини, аеропорти та інші стратегічні об'єкти, а й стріляють по мирних жителях і багатоповерхівках міста.
  • 27 лютого 2022 року з'явилася інформація про те, що Білорусь може оголосити війну Україні. Офіційних підтверджень вторгнення її армії на нашу територію поки немає.

Вас також можуть зацікавити новини: