Суд визнав дії 39-річного чоловіка безпечними для суспільства \ Фото УНІАН

Комінтернівський районний суд Одеської області відпустив під домашній арешт чоловіка, підозрюваного у викраденні 7-річної дівчинки в Лиманському районі області.

Читайте такожПід Одесою затримали викрадача семирічної дівчинки - любителя дитячого порно (фото, відео)

Як повідомили УНІАН у регіональній прокуратурі, вчора суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Відео дня

Захід обрано строком на 2 місяці, підозрюваний зобов'язаний носити електронний браслет.

Суд визнав дії 39-річного чоловіка безпечними для суспільства, а також врахував, що у фігуранта на утриманні 2-річна дитина.

За деякими даними, на носіях, що належать підозрюваному, виявлено записи порно за участю дітей, частина з цих записів, як передбачається, зроблені самостійно, а не завантажені з Інтернету.

Як повідомляв УНІАН, 29 квітня поліція затримала 39-річного жителя Одеси, який підозрюється у викраденні 7-річної дівчинки. У нього вилучили мобільні телефони, в яких виявлено фото та відео порнографічного змісту за участю дітей.

Встановлено, що він пересувається на автомобілі Mercedes, який з білого перефарбував у чорний колір канцелярської фарбою. У Лиманському районі Одеської області він заманив дівчинку в машину іграшками, а, коли та сіла в автомобіль, закрив двері і почав рух. Дитині вдалося вирватися і втекти.

Зловмисник поїхав до сусіднього району області - Березовського, проїхавши декількома селами, він поїхав у Миколаївську область, де відмив машину від чорної фарби. Того ж дня в Березівське відділення поліції надійшла аналогічна заява батьків ще однієї малолітньої дівчинки.