Юридичний маркетплейс КОНСУЛЬТАНТ - найбільша юридична платформа України

6 жовтня презентували оновлений сервіс, який вже став найбільш популярним в Україні та відкрив представництва у Польщі та Англії. Про це розповів засновник Юридичного маркетплейсу КОНСУЛЬТАНТ - Андрій Приходько.

Найближчим часом маркетплейс почне надавати послуги тим українцям, які мігрували в ці країни.

Користувачі найбільшої в Україні платформи для отримання юридичних послуг "КОНСУЛЬТАНТ" тепер зможуть залучати клієнтів з Польщі та Англії.

Про це розповів засновник та керівник юридичного маркетплейсу "КОНСУЛЬТАНТ". Андрій Приходько під час зустрічі "Consultant meetup: діджиталізація юридичного ринку" на якій були присутні, зокрема, топові адвокати та науковці з України.

"Я вважаю однією з наших важливих переваг - це Польща і Англія. Найближчим часом ми почнемо продавати послуги тим українцям, які виїхали туди, і забирати їхні замовлення в Україну", – сказав він.

Крім того, як зазначив Приходько, за допомогою нового функціоналу платформи "КОНСУЛЬТАНТ" юрист зможе сам визначати вартість своїх послуг, а не працювати за вже встановленими цінами, як це було раніше.

"Я вважаю, що це повинно бути дуже круто. Тому що дійсно є фахівці з ексклюзивними послугами, які тільки вони можуть надавати. Тому я думаю, що цей новий фунціонал повинен розширити кількість послуг, які ми надаємо, та значно збільшити гонорари тих адвокатів, які хочуть заробляти більше на цій платформі", – наголосив спікер.

Юридичний маркетплейс КОНСУЛЬТАНТ - найбільша юридична платформа України

Водночас, оновлення застосунку, за словами Приходька, полягає у створенні профілю для юриста, де будуть відображені його персональні дані, буде можливість поділитись його профілем в соціальних мережах, буде зазначений рейтинг юриста, а ще можна буде завантажити презентаційний відеоролик.

Під час зустрічі "Consultant meetup: діджиталізація юридичного ринку", на якій виступив Приходько, також відбулась церемонія нагородження найкращих консультантів-юристів онлайн сервісу "CONSULTANT AWARDS".

"Ми будемо формувати в Україні перший об’єктивний реальний рейтинг адвокатів та юристів", – повідомив очільник маркетплейсу Андрій Приходько.

Юридичний маркетплейс КОНСУЛЬТАНТ - найбільша юридична платформа України

За його словами, наразі в Україні є рейтинг топ-50 юридичних компаній, але офіційного рейтингу безпосередньо саме юристів та адвокатів ще не було.

"Ми вирішили започаткувати таку традицію і проводити цей рейтинг дійсно об’єктивно. Рейтинг буде формуватись чесно, прозоро, і кожен зможе його відслідкувати, щоб зрозуміти, чому в одного адвоката рейтинг більший, ніж в іншого, і навпаки", – зазначив керівник стартапу.

Найбільша українська юридична платформа КОНСУЛЬТАНТ з перших днів війни співпрацює з громадськими організаціями та благодійними фондами задля безкоштовної підтримки українців. Як зазначив Приходько, платформа вже задонатила понад 100 000 доларів на безкоштовні юридичні консультації для тих хто цього реально потребує. Серед благодійних організацій з якими співпрацює платформа є Міжнародний Благодійний фонд "Солдатів миру", Міжнародний благодійний фонд "Здоров'я українського народу" в рамках Національного проєкту "#Врятуй Кінцівку".

Для прикладу, отримати безкоштовну консультацію в мобільному застосунку можна за посиланням.

Приходько пояснює, що ідея створення юридичного маркетплейсу КОНСУЛЬТАНТ зародилася під час побудови,  та на принципах роботи, відомої юридичної компанії "Приходько та партнери", яка є лідером серед юридичних компаній України в своєму сегменті.