Українка тепер у базі " Миротворця"

Українку Людмилу Чмулєву (Паращенко), яка викинула паспорти України і зняла це на відео, внесли в базу "Миротворець".

Читайте такожПрикордонники відреагували на інцидент з туристкою, яка викинула українські паспортиІнформація про жінку опублікована на сайті "Миротворець". 

Причини потрапляння Українки в базу:

Відео дня
  • демонстративне публічне знущання над громадянством України;
  • залучення малолітніх дітей до антиукраїнської акції;
  • учасник актів гуманітарної агресії проти України.

За даними "Миротворця", згадана вище жінка народилася в Дружківці Донецької області, а проживає в Харкові. Її чоловік Віталій Чмулєв - уродженець міста Горлівка, судячи із соцмереж, він - прихильник псевдореспублік. 

Раніше Антон Геращенко, коментуючи випадок з викиданням паспортів, повідомив, що громадянку звати Інна П., на неї вже склали адмінпротоколи.

Скандал з паспортами: що сталося

Раніше в мережі з'явилося відео з розсердженою туристкою і її дітьми, які викинули закордонні паспорти, тому що їх не випустили з країни. Відео жінка розмістила в Instagram.

У коментарі УНІАН спікер Держприкордонслужби Андрій Демченко заявив, що інцидент стався в аеропорту Харкова 17 травня, звідки Українка разом з двома своїми дітьми, які не досягли 16-річного віку, планувала полетіти в Стамбул.

За словами Демченка, після отримання відмови в перетині кордону жінка покинула лінію паспортного контролю, проте свого невдоволення прикордонникам вона не висловлювала.